Winter 2021: Dé schoenentrends voor dames!

Het najaar staat weer voor de deur en dus ook de nieuwste fashion trends. Tijd om te kijken wat er dit najaar trendy gaat zijn in de wereld van beauty en fashion! We gaan eerst de schoenentrends voor deze winter eens bekijken. Het gaat een stijlvolle periode worden, dat staat vast. Na het lezen van dit artikel weet jij of je nog iets nodig hebt voor dit najaar.

Schoenen: Dé finishing touch aan je outfit! En helemaal dit najaar gaan ze de show stelen. De schoenentrends van deze herfst en winter blijven lang mooi en zijn een investering waard.

De eerste trend is de chunky loafer. Met zijn grove zool en glanzende leer is hij overal bij te combineren.

De tweede trend zijn de patchwork laarzen. Deze laarzen met patchwork zijn veelvuldig te combineren. Nadat we vorig jaar de jassen en jeans zagen, zien we nu dus ook de laarzen uitgewerkt met patchwork. Deze schoenentrend is wel een échte blikvanger!

Een derde trend die we zien zijn de fluffy slippers. Deze stijlvolle en comfortabele slippers gaan we veel zien. Heerlijk voor thuis, waardoor je bed uit komen geen probleem meer gaat zijn in de koude dagen die ons wachten. Als je deze fluffy slippers eenmaal aan hebt, doe je ze het liefst nooit meer uit.

De vierde trend zijn de zilveren schoenen. Alle schoenen van zilver of met een zilveren finish vallen onder de ware fashion trends dit najaar. Je steelt sowieso de show met zilver aan je voeten. Er zijn zelfs zilveren laarzen waarmee je tijdens de eerste koude herfstdagen al kunt shinen. Zilver hoort bij de favoriete schoenentrends dit najaar.

Tenslotte de laatste trend: De lace up boots. Deze elegante musthave mag niet ontbreken in jouw kledingkast deze herfst en winter. Waar we de lace up boots vorig jaar in een grove en stevige uitvoering zagen, zien we dit jaar de smalle en vrouwelijke variant. Ze zijn comfortabel om grotere stukken op te wandelen, door hun stevige blokhak. Hoe heerlijk is het om comfortabel én als een beauty door het leven te gaan?

De trends zijn uiteenlopend en er is voor iedereen en elke outfit wel wat te vinden. Hoe stijlvol en trendy is jouw huidige schoenenkast? Kan jij ook niet wachten om de nieuwe schoenentrends in huis te halen? We zijn benieuwd, met welke stijlvolle trend jij de show gaat stelen dit najaar!