Wat betekent Mouwlengte-7

De betekenis van mouwlengte-7 is bij de verschillende fabrikanten van overhemden en truien altijd hetzelfde. Mouwlengte-7 staat voor extra mouwlengte bij heren shirts en truien. Maar de invulling hiervan is niet altijd hetzelfde bij fabrikanten.
Alle Mouwlengte-7 overhemden zijn van 100% kreuk- en strijkvrij katoen. Echter zijn de mouwlengtes allemaal net even anders. Er valt onder meer onderscheidt te maken tussen normale Mouwlengte-7 (overhemden met een mouwlengte tussen 68 en 70 cm) en overhemden met mouwlengte van 72 cm (voor de man die in algemeen langer is dan 2 meter). Een advies de volgende mouwlengtes.

• Normale mouwlengte: bij een lichaamslengte tot +/- 1,90 meter;
• Mouwlengte 7: bij een lichaamslengte tot 2 meter;
• Mouwlengte 72: bij een lichaamslengte > 2 meter.

Alleen het beste katoen is goed genoeg

De meeste overhemden zijn tegenwoordig gemaakt van strijkvrij katoen dus strijken hoeft niet meer. Alle overhemden met extra lange mouw zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. Alleen het beste katoen is goed genoeg met minder wordt er tegenwoordig geen genoegen genomen. De stoffen van de overhemden staan bekend om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de mouwlengte-7 overhemden met extra lange mouwen zacht aan maar krimpen nauwelijks. Meestal zijn de stoffen geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het slim fit overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit - dus lekker getailleerd. Natuurlijk met mouwlengte-7.

Jouw bijzondere gelegenheid in een smoking overhemd

Een mooi en stijlvol smoking overhemd vind je bij mouwlengte7.com. Maak kennis met een prachtig smoking overhemd met vlinderboord of een overhemd met een dubbele manchet. Hiermee kom je uitstekend voor de dag bij een black-tie dresscode. Uiteraard hebben we ook een aanbod smoking overhemden met normale semi spread boord, maar wel met dubbele manchet om toch wat gekleder voor de dag te komen.

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.