Toegang met polsbandjes

Ben je van plan om een ​​geweldig evenement te organiseren? Tickets en polsbandjes zijn de twee populairste manieren om de toegang van bezoekers tot je evenement te verschaffen. Maar welke moet je kiezen?

De meeste evenementenplanners kennen tickets. Maar hoe zit het met polsbandjes? Dit is waarom je op zijn minst zou moeten overwegen om polsbandjes te gebruiken bij je volgende evenement.

Wat is een polsbandje?

Je weet waarschijnlijk al dat een polsbandje een papieren (of ander papierachtig materiaal) bandje is dat bezoekers om hun polsen kunnen dragen. Maar polsbandjes zijn er in alle soorten en maten. Polsbandjes kunnen worden gemaakt van plastic, vinyl, siliconen etc.

Polsbandjes kunnen niet alleen van verschillende materialen zijn gemaakt, maar ze kunnen ook een andere technologie hebben, zoals de RFID polsbandjes. Hiermee kunnen bezoekers zelfs betalingen verrichten.

Waarom polsbandjes voor evenementen?

Hoewel polsbandjes er cool uitzien en je er zeker wat slimme technologie in kunt stoppen, zijn ze echt nuttiger dan kaartjes? Het hangt ervan af. Tickets zijn nog steeds ongelooflijk waardevolle activa voor evenementenplanners. Maar er zijn situaties waarin polsbandjes zinvoller zijn.

Aangepaste branding

Wist je bijvoorbeeld dat 77% van de mensen die theatervoorstellingen bijwonen hun boekjes bewaart? Die kun je niet eens dragen. Polsbandjes zijn een geweldige manier om jouw klanten in gedachten te houden. Als ze je polsbandje jarenlang houden, heb je gewonnen met branding. Bovendien kunnen ze het soms zelfs dragen.

Voor deze situatie gaat het specifiek over polsbandjes van stevig materiaal zoals plastic of vinyl dat kan worden bewaard.

Extra beveiliging

Als je een groot evenement organiseert, weet je hoe hectisch beveiliging kan zijn. Mensen kunnen snel een evenementenpoort overspoelen en dingen kunnen uit de hand lopen. Het laatste waar de beveiliging zich zorgen over hoeft te maken, is het verwijderen van mensen die het evenement binnenslopen zonder een kaartje te kopen.

Met polsbandjes weet de beveiliging precies wie waar hoort.

Snelle toegang

Zowel tickets als polsbandjes moeten worden gecontroleerd. Het verschil zit hem in hoe snel je ze kunt controleren. Bij kaartjes moet iemand zijn portemonnee tevoorschijn halen of in zijn zakken kijken, het kaartje eruit halen en het aan iemand overhandigen om het te inspecteren.

Met polsbandjes hoeven deelnemers alleen maar hun polsbandjes te laten knipperen of de RFID-chip erin te gebruiken. Wat is er sneller dan dat?

Houd je een 3-daags evenement? Dan moet je in principe festivalbandjes gebruiken. Als je dat niet doet, moet je tickets voor 3 dagen printen, ze dagelijks controleren en omgaan met tonnen bezoekers die hun papieren tickets verliezen.

Je kunt mobiele tickets aanbieden die op de telefoon van klanten kunnen worden getoond bij het binnenkomen van de poort, maar ze moeten het nog wel bijhouden. Met polsbandjes kunnen ze het hele evenement hetzelfde materiaal dragen.

Met polsbandjes zul je tijd besparen bij het controleren van je bezoekers. Kijk voor meer informatie op Ikastetiket.