Reinders: modieuze tweeling met een eigen merk

photo-1523944339743-0fe06f079939

De laatste jaren zijn er steeds meer vrouwen gekomen die als ondernemer aan de slag gingen in de wereld van de mode, het merk Reinders is een van de merken die is opgezet door een tweetal ondernemende vrouwen. Reinders is namelijk een modemerk wat is opgezet door de zussen Julie and Marie Reinders. Vrijwel iedereen heeft wel eens van het merk Reinders gehoord,  veel vrouwen kopen dan ook altijd weer de laatste collectie van Reinders. Laten we eens kijken hoe dit merk zo bekend is geworden over de afgelopen jaren. Voor je het weet heb jij ook de kleren van Julie and Marie Reinders in de kast hangen!

Het begin van Reinders

Ze hebben een tijd lang gewerkt maar toen was het eindelijk zover, de zussen konden hun eigen merk op poten zetten. Zij hebben de stap gezet om de gebreide kleren weer eens echt bekend te laten worden in Nederland, dit bleek een groot succes te zijn. Van alle merken is dit merk toch wel echt ontzettend hard gegroeid, steeds meer klanten en steeds meer omzet. Reinders heeft een moderne uitstraling die klasse heeft. Hard werken is zeker iets voor de zusjes Reinders, ze doen er alles aan om het merk zo goed mogelijk te promoten. Met Reinders heb je altijd wel een kwaliteit kledingstuk in handen!

De kleren van Reinders

Wanneer we de kleren van Reinders eens bekijken dan zien we op de eerste plaats dat de kwaliteit van het merk ontzettend hoog is. De zusjes doen dan ook hun uiterste best om iedere keer weer te zoeken naar verbetering. Alle materialen zijn zeer hoogwaardig en mooi, je zal dan ook veel plezier hebben van de aankoop die je hebt gedaan. Ook is het zo dat het opvallende kleding is, iedereen zal zeker zien dat je kleding van Reinders aan het dragen bent. Bij de shirts zien we vaak dat het gebreid is. Dit is dan ook wel een beetje het handelsmerk van Reinders.

Er zijn echt een hoop producten te vinden van het merk. Er zijn namelijk ook nog een hoop jurken en broeken te vinden van Reinders, deze zijn ook altijd weer voorzien van de meest prachtige printjes en versieringen. Ook hebben ze trainingspakken, hiermee kan je die winter zeker goed doorkomen. Het zal niet meer zolang duren voordat de nieuwe collectie er weer aan gaat komen, als je nu koopt dan zal je ook flink wat korting binnen kunnen halen. Neem ook eens een kijkje bij de site voor de laatste updates. Een merk die haar best doet om alle dames te voorzien van de meest prachtige kleding, iets wat zeker zal lukken!

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.