Ondervraging Janneke van Ingen over laatste oorbellen trends

Voor de blog hebben we vandaag Janneke van Ingen gevraagd haar laatste tips en inzichten te geven omtrent oorbellen trends. Bij deze geven wij het woord aan haar.

Ja oorbellen zijn altijd belangrijk beste bezoekers. Een vrouw zonder oorbellen dat is als een auto zonder wielen dit kan echt niet. Maar niet alle oorbellen zijn even leuk er is veel keuze vandaag de dag met het internet daar kun je van alles bestellen niet normaal hoeveel keuze.

De trend van 2018 lijkt te zijn ringetjes oorbellen. Dit zijn oorbellen met zoals de naam al zegt ringetjes of in de vorm van ringetjes de hangers. Nou niet al te schokkend toch. Enfin, deze minimalistische stijl past goed bij de huidige tijden van consuminderen. Mijn favoriete adresje voor dit soort sieraden is overigens ikbensieraden.nl. En specifiek hier vind je het overzicht ringetjes oorbellen. Mijn favoriet zijn de hoepel oorbellen met zirkonia die heb ik wel bijna iedere week een paar keer in, zeker een topper in het assortiment te noemen.

Aansluitend bij de zomerse Ibiza trend zijn ook oorbellen met veren helemaal hot en happening. Een goedkoop materiaal die veren. Maar zoals aangegeven in deze tijden wel duurzaam en verantwoord. Ook veertjes oorbellen vind je bij ikbensieraden.nl. Mijn persoonlijke favoriet zijn de oorbellen met pauw veren die zijn echt heel apart en ga je zeker de show mee stelen deze zomer van 2018. Eigenlijk wilde ik deze tip niet delen want ik wil niet dat ik straks op de terrassen van Rotterdam waar ik woon allemaal vrouwen zien met deze oorbellen want zo een trend verspreid zich al rap over heel Nederland. Koop ze nu, dan ben je nog een trendsetter, koop ze over een paar weken en je bent een van de vele! Maar goed, het gaat ook om je eigen draag plezier toch, dus wat maakt het allemaal uit.