Kapper op Ibiza

Nederlandstalige kapper op Ibiza

Naar de kapper gaan we allemaal een keer in de zoveel tijd. De meeste mensen maken gebruik van een vaste kapper waar ze al jarenlang komen en een band mee hebben opgebouwd. Dit is natuurlijk erg prettig omdat de kapper die je kent precies weet hoe je geknipt wil worden en aan een half woord genoeg heeft. Wanneer je in het buitenland bent om wat voor reden dan ook dan kan het vinden van een kapper nog weleens lastig zijn. Wanneer je op Ibiza bent is de keuze v.w.b. een kapper Ibiza echter snel gemaakt, want er is een Nederlandstalige kapper aanwezig op het eiland waar je gewoon in het Nederlands kan vertellen hoe je geknipt wil worden.

De mooiste coupe op het eiland

Ibiza is een party eiland, maar ook een eiland van kunst en cultuur en een plek waar veel mensen naartoe komen om zich te laten inspireren. Kristina heeft enkele jaren geleden haar droom verwezenlijkt en is na jarenlang op verschillende plekken in Europa gewoond en gewerkt te hebben vertrokken naar het zonovergoten eiland in de Balearen. Kristina heeft al van jongs af aan een passie voor haar en knippen gehad en verzorgd met haar jarenlange ervaring voor de mooiste coupes op het eiland.

Knippen in de salon of op locatie

Kapper op Ibiza is flexibel wanneer het gaat om de locatie. Je bent van harte welkom in de salon in Cala Llonga, maar indien het beter uitkomt om elders op het eiland geknipt te worden dan is dat geen enkel probleem. Ibiza is een eiland van mooie mensen waar iedereen er zo goed mogelijk uit wil zien en kapper op Ibiza helpt je hier graag bij,

Lekker kletsen in het Nederlands

Wanneer je naar de kapper in het buitenland gaat, is het natuurlijk behoorlijk lastig wanneer je de taal niet volledig spreekt om uit te leggen hoe je geknipt wil worden. Met een Nederlandstalige kapper is dit geen enkel probleem en naast het makkelijker kunnen uitleggen van jouw wensen, is het ook nog eens een stuk gezelliger, omdat je nu gewoon lekker met je kapper tijdens het knippen ook in het Nederlands kan kletsen.

Een totaalpakket van knippen tot stylen

Kapper op Ibiza heeft de filosofie dat niet alleen de kapper werkt aan de nieuwe coupe, maar dat je samen op zoek gaat en werkt aan de nieuwe look. Hierbij wordt met meerdere dingen rekening gehouden, zoals onder andere de haarkleur en ook de gezichtsvorm. Kapper op Ibiza levert een totaalpakket van knippen tot verven tot het uiteindelijke stylen, zodat je helemaal klaar bent voor de straten en stranden op Ibiza.