Kunziet: je sociale leven en gezondheid verbeteren

Kunziet is een edelsteen die empathie aanmoedigt en helpt je anderen van dienst te zijn. Kunziet brengt harmonie tussen je rationele en intuïtieve processen en stimuleert je om je emoties te communiceren. Dit is een beschermende edelsteen die de drager beschermt tegen schadelijke straling en tegen negatieve energie of invloeden van andere mensen.

Fysieke effecten van kunziet

De edelsteen kunziet helpt tegen alle soorten pijn, waaronder pijn in de zenuwen (neuralgie) en gewrichten, tand- of kiespijn, spierpijn, jicht, ischias, artritis en hernia. Het verlicht de spanning in de borststreek en helpt het lichaam bij het herstellen van mentale stress. Mentale stress kan een bijdragende factor zijn geweest in de ontwikkeling van een eetstoornis. Het is dus goed voor mensen die dergelijke problemen ervaren. Ook het geheugen en de zintuigen krijgen een boost door de edelsteen kunziet. Het verbetert ook de bloedcirculatie, versterkt de hartspier en kan helpen bij het proces van gewichtsverlies.

Psychologische effecten van kunziet

Kunziet is een edelsteen waarvan is aangetoond dat het de symptomen van depressie verlicht en het doorbreken van barrières vergemakkelijkt. Van kunziet wordt gezegd dat het eigenschappen aanmoedigt zoals bescheidenheid, onbaatzuchtigheid en tolerantie. Kunziet is een krachtige edelsteen die kan helpen je aura te reinigen en te herstellen, en die je ook de kracht geeft om jezelf en anderen te omarmen. Kortom, de steen zorgt ervoor dat je je op veel manieren beter gaat voelen. Daarom is het een goed idee om er eentje aan te schaffen je (ernstige) psychische problemen ervaart.

Hoe moet je kunziet gebruiken?

Nadat je kunziet hebt gekocht op https://www.rubenrobijn.nl/ of een andere site, kun je het op het lichaam gaan dragen. Het kan ook in kledingstukken worden verwerkt. Je kunt kunziet gebruiken om beter te mediteren.. Het kan ook worden gebruikt om je te masseren. Daarnaast is edelsteentherapie mogelijk met kunziet. Je kunt er zelfs een elixer mee maken.

Wat zit er in kunziet?

Er zijn veel elementen te vinden in kunziet. Zo zitten er metalen zoals aluminium, antimoon, beryllium, lood, calcium, chroom, ijzer, goud, kalium, koper, lithium, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, zilver, titanium, vanadium, bismut, zink, tin, en zirkonium in. Er zitten ook halfmetalen in zoals arseen, germanium, selenium, silicium en tellurium. Je kunt er zelfs niet-metalen elementen in vinden, zoals boor, chloor, fluor, koolstof, fosfor, zuurstof en zwavel. Met al deze voordelen in gedachten, zou je nu een kunziet voor jezelf of je dierbaren moeten gaan zoeken!