Kniekousen voor heren: alles wat je moet weten

Kniekousen beginnen in zwang te komen voor mannen. In de mannen mode wereld zien we steeds meer mannequins met kniekousen aan. Dus niet op het voetbalveld of andere sportieve verbanden maar echt in het dagelijks leven is het de fashion trend van dit moment voor mannen tezamen met de mannen rok.

Mannenmode is al eeuwen eigenlijk niet veel veranderd maar in de jaren 10 en 20 van deze eeuw zouden er wel eens plateaus doorbroken kunnen worden. Ik voorzie dat over een jaar of drie in het Nederlandse straatbeeld de mannenrok heel normaal zal zijn. Sommige andere deskundigen denken van niet dat de Nederlandse man toch te hardleers en koppig is om eens te veranderen maar ik ben meer een glas halfvol type dus ik zeg het gaat wel gebeuren.

Waarom eigenlijk? Nou heren kniekousen blijken best wel lekker te zitten. Het geeft extra comfort en in de winter ook extra warmte die best wel nodig is wanneer we weer zo een Siberische kou week hebben zoals we afgelopen jaar tweemaal ervaren hebben. Dan kun je alle extra stof aan je benen goed gebruiken! En daarnaast dan echt als fashion statement. Er zijn maatschappelijke ontwikkelingen transgenders wordt steeds meer een onderdeel van ons leven, er zijn mensen die niet in hokjes geplaatst willen worden er zijn mannen die rokken willen dragen in de 21ste eeuw gaat alles mogelijk zijn!

Maar waar koop je nou fashionable kniekousen speciaal voor heren? Hemdvoorhem.nl is zo een beetje de #1 aanbieder hier in de Benelux. Anders kun je ook wel in de herenmode speciaal zaak winkels kijken mochten ze die hebben in de omgeving waar jij woont. Een specifiek model dat ik dan nog wilde uitlichten dat is deze, de Falke family kniekous dat lijkt echt de meest fijne kniekous van het moment te zijn. Eveneens verkrijgbaar hier. Voordeel van bestellen aldaar is geen verzendkosten en goede service.