Kindershirt bedrukken

Kindershirt bedrukken wat jaren meegaat

Vroeger had je vast een favoriete kindershirt. Deze wilde je altijd aan trekken. Naar school, bij je vriendjes / vriendinnetjes, en als je op bezoek ging bij opa en oma. Het was je lievelingsshirt. Dat gevoel kun je jouw kinderen doorgeven. Kies een eigen ontwerp en laat een persoonlijk kindershirt bedrukken. Shirts voor kinderen zijn er in alle maten en voor alle gelegenheden. Voor school, maar ook voor op het voetbalveld of voor een andere sport.

Kindershirts met korte en lange mouwen laten bedrukken

Kindershirts zijn er dus in vele soorten en maten. Wil je een kindershirt bedrukken met korte mouwen? Of ga je voor een sweater? Of wellicht is een stoere comfortabele hoodie ook wel wat. Zowel voor jongens als meisjes zijn er shirts in alle kleuren van de regenboog die je kunt laten voorzien van een eigen ontwerp. Een grappige tekst of een mooi design. Het kan allemaal. Wie weet wordt dit jouw kind zijn of haar nieuwe favoriete kindershirt of -trui.

Sportshirts voor kinderen

Het bedrukken van een shirt kan altijd. Voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook het sporttenue van je kinderen kun je laten bedrukken. Misschien is dat slechts één sportshirt, maar het kan ook voor een heel elftal of club zijn. Zelfs een shirt met iedereen een eigen rugnummer en naam is daarbij mogelijk. Zo schitteren kinderen op het voetbalveld of op de tennisbaan of bij welke sport dan ook.

Voorbeelden bedrukkingen

  • Verzin helemaal zelf een eigen ontwerp. Of misschien heb je een creatieve designer in de buurt die je daarbij kan helpen
  • Kies voor een foto om op het kindershirt te laten drukken. Erg leuk om zo’n shirt weg te geven als cadeau of als herinnering voor later.
  • Naast foto’s en afbeeldingen kan de drukker ook een tekst op een shirt of trui drukken. Bijvoorbeeld een naam. Zeker handig en erg leuk ook voor diverse verschillende activiteiten. Sport dus onder andere.

Zelf een kindershirt bedrukken of uitbesteden?

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de bedrukking. Je kunt dan met hulp van een strijkijzer een print er zelf op zetten. Maar als je meerdere kindershirts wilt bedrukken – dan gaat daar veel tijd inzitten. En de vraag is: wordt elke bedrukking dan wel precies gelijk? Stel je wilt een kinder sportshirt bedrukken. Voor een heel team. Als je dat uitbesteedt aan een professionele drukker, weet je zeker dat elk shirt gelijk is. Alsof je het zo uit de winkel hebt gekocht. En om de kosten hoef je het ook niet te laten.

Kosten kindershirt bedrukken

Een kindershirt bedrukken kan al vanaf 7 euro per shirt. De prijzen zijn uiteraard afhankelijk per drukker en ook per oplage. Maar dan nog zijn de prijzen niet aan de hoge kant. Uiteraard moet je vooral gaan voor kwaliteit en niet puur op de prijs letten. Vraag daarom gerust een offerte aan bij jouw gekozen drukker. Dan weten zij jou precies te vertellen wat jouw persoonlijke prijskaartje gaat worden.