Kinderkamer styling: hip bijpassend behang, posters en kleden

pexels-photo-191034

Een kinder slaapkamer is niet af met slechts een kast, een bed en een bureau. Dan is het maar een saaie bedoening. Nadat men klaar is met de fundamentele basis zaken is het ook belangrijk om met een goed plan te komen om de kamer van stijl en sfeer te voorzien.

Wat daarbij kan helpen is het inhuren van een kinderkamer stylist. Een partij zoals CozyKidz.nl kan je helpen om een leuke sfeer neer te zetten in de slaapkamer van uw zoon of dochter. Niet de standaard voor de hand liggende thema’s zoals een jungle kamer of een sprookjes prinses kamer dat is nu in 2018 wel een beetje afgezaagd.

In landen als met name Zweden en Denemarken komen allerlei merken vandaan die super hippe behang, posters en vloerkleden maken. Geen dertien in een dozijn decoratie, maar echt unieke aparte en vaak ook erg duurzame producten.

-> Mooiste posters voor babykamer | CozyKidz.nl

Favoriete merken van veel ouders zijn bijvoorbeeld Majvillan en Mrs Mighetto. En deze vallen niet alleen in de smaak bij de ouders, natuurlijk ook de kids zijn er hartstikke blij mee.

Neem nou de posters van Miss Vera van Mrs Mighetto. Super enig en stijlvol maar ook leuk de poster komt zelfs met een heel verhaal omtrent deze mevrouw Vera, daar kunnen kinderen zich leuk inleven.

Qua behang is een merk dat in zwang begint te komen Nofred. Met name het Tucan behang dat dit merk heeft voortgebracht is cool en kan zowel in een jongens als meisjeskamer goed werken. Bibelotte is dan het eerste Nederlandse merk dat ter sprake komt, en deze vallen ook op dankzij minimalistische doch zeer indrukwekkende designs. Neem nou witgroen honingraat behang van dit merk. Een aanwinst voor iedere slaapkamer zelfs voor volwassene.

Ten slotte, willen we nog even aanhalen vloerkleden. De vloer moet net als de muur toch wel voorzien worden van wat kleur en gezelligheid. Vooral in de koude wintermaanden is het voor de kleine ook fijn om lekker warm op een vloerkleed op de grond te kunnen spelen. Ook in vloerkleed land is er veel aanbod.

-> Leukste vloerkleden kinderkamer – CozyKidz.nl

Met name Naco en FERM living hebben zeer fijne vloerkleden die nogmaals ook niet zouden misstaan in een volwassen slaapkamer. Kinderkamer decoratie is dus niet langer kinderachtig. Het kan net zo stijlvol zijn als normale decoratie en interieur zeker als je van hoogwaardige merken koopt zoals genoemd in dit artikel.

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.