Alan Red een Italiaanse productie

Het merk Alan Red kent reeds een lange geschiedenis, die begint in het jaar 1940 wanneer in de buurt van Milaan het bedrijf Magir wordt opgericht. Magir was gericht op de productie van shirts en polo’s voor allerlei bekende merken waaronder ook de Alan Red overhemden. Het liep zo goed dat het bedrijf in 1996 een eigen label lanceerde. Alan Red was geboren. Zo ook de Alan Red overhemden. Een bewezen bedrijfsvoering gecombineerd met oog voor de mooiste designs. Het heeft ertoe geleid dat Alan Red al jaren haar naam hoog weet te houden.

De hoogwaardige kwaliteit van Alan Red

Een moderne fit, een hoge kwaliteit en ultiem draagcomfort. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van het merk Alen Red. Basics die in ieders kledingkast zouden moeten hangen. Alan Red kleding is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld onder uw overhemd te dragen. Dit komt mede dankzij de vormvaste boord en de ruime, langere lengte van de shirts. Dat kleed toch nét wat meer af en op koudere dagen biedt het bovendien meer warmte. De T-shirts van Alan Red zijn erop gemaakt om te combineren met andere kleding en daarom verkrijgbaar in vele verschillende trendy kleuren en modellen, bijvoorbeeld met ronde hals of juist met V-hals. De kledingstukken van dit merk zijn gemaakt van 100% katoen en blijven ook na vele dragen prettig zitten en mooi in model.

Alan Red damescollectie

De Alan Red dames collectie biedt voor elke vrouw de juiste basis kledingstukken. De dames collectie van Alan Red bestaat uit een ruim aanbod aan tops, T-shirts, longsleeves en zelfs trendy blazers. De T-shirts staan bekend om de zeer goede kwalitatieve maakwijze en een ruime keus uit verschillende modellen. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en hebben een perfect draagcomfort. Deze collectie is verkrijgbaar in mooie basic kleuren en voor elk seizoen zorgt Alan Red voor frisse en actuele kleuren.

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.